Silkecement logo
Kontakt
Showrooms

Oplev Silkecement i vores showrooms på Sjælland og Jylland/Fyn

Showroom fyldt med inspiration og rådgivning

Af ordet Silkecement fremgår en stor kontrast. Den smukke silke, som er let og fin at føle på, mødes med den kraftfulde og rå cement. Netop kontrast har været en stor inspirationskilde for os, i arbejdet med at finde frem til de helt rigtige produkter og lokaler til Silkecement. Adressen bliver omdrejningspunkt for kundemøder, inspiration, undervisning og videreudvikling.
Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad Silkecement er og hvad vi kan tilbyde, er du velkommen i vores showroom.

Silkecement Sjælland og øer

Albertslund

Stensmosevej 24p, 2620 Albertslund
Åbningstider:
Mandag – torsdag 07.00 – 15.00
Fredag 07.00 – 14.00

Tlf: 7040 4747
[email protected]

Silkecement Jylland og Fyn

Vamdrup

Bavnevej 32, 6580 Vamdrup
Åbningstider:
Mandag – fredag 08.00 – 15.00


Tlf: 7040 4747
[email protected]

Medarbejdere hos Silkecement

En for alle, og alle for en. Har du spørgsmål om kurser, produkter, farver eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage direkte kontakt til en af os via kontaktoplysningerne.

Vibeke Sommer

Rådgivning/Undervisning

[email protected]

Tlf. 31 77 43 54

Daniel Wagner

Internt salg

[email protected]

Tlf. 31 77 61 87

Arne Larsen

Sælger sjælland

[email protected]

Tlf. 31 77 24 47

Høj kvalitet er afgørende for det eksklusive resultat

Høj kvalitet er vigtig for os og findes ikke kun i det fremstillede produkt. Den gennemarbejdede høje kvalitet findes i alt, hvad vi foretager os, idet at vi kvalitetssikrer alle produkter.

Silkecement er en del af EG-Floor og vi besidder en enorm viden indenfor fugefrie gulve. Har du behov for rådgivning eller inspiration, kan du trygt søge denne hos os.

Vores samarbejdspartnere er særligt udvalgt med baggrund i høj faglighed, fantastisk håndværk og højt serviceniveau. De har alle opnået certificeringen i Silkecement og udfører dette til fulde. Med disse dygtige samarbejdspartnere fordelt rundt i Danmark, yder vi landsdækkende service. Du får derfor garanti for høj kvalitet og ekspertise fra dit lokalområde.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvad Silkecement er, så finder du masser af information og inspiration her på hjemmesiden.

Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakter dig hurtigst muligt.

Få uforpligtende tilbud
chevron-downarrow-leftarrow-right