Silkecement logo
Skal vi gøre
det for dig?
Terrasser og swimmingpools

Tag betonstilen med udenfor og giv terrassen et løft med arkitektoniske rene linjer

Flotte terrasser eller swimmingpools i råt betonlook med Silkecement

Med Silkecement behøver du ikke lade dig begrænse. Med sin store slidstyrke, vandtætte og behagelige overflade, er det yderst velegnet til udendørs brug.

Det rå betonlook tilfører din terrasse masser af eksklusivitet og med dens fleksible egenskaber, er det muligt at opnå et smukt arkitektonisk udtryk. Lad for eksempel terrassen smelte sammen med smukke trappetrin, eller få en lækker læmur, som smelter sammen med terrassen – alt sammen i det smukke rå betonlook.

Med Silkecement er mulighederne mange og du kan opnå et udtryk af smukke rene linjer langt over det sædvanlige – også udendørs.

Tag swimmingpoolen til det ypperste niveau med Silkecement

Ligesom den gode anvendelsesmulighed ved badekar, vinder Silkecement også ind når det kommer til opførelse eller renovering af swimmingpools.
Du opnår ikke kun en pool i et ultimativ lækkert betonlook, men får også en pool med en utrolig slidstyrke grundet det stærke produkt og den fugefrie belægning. Vores dygtige samarbejdspartnere anvender et særligt system til swimmingpools, som gør at de tåler en konstant vandpåvirkning.

Er din udendørs swimmingpool placeret ved terrassen, så lad terrassen indgå i det smukke betonlook, og opnå et eksklusivt udendørs look. Findes swimmingpoolen derimod indendørs, kan det omkringliggende gulv med fordel inddrages, så rummet smelter sammen i arkitektoniske rene linjer.

Silkecement Komplet farver

Silkecement Komplet er produkter til vådrum. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale. Læs mere om showrooms her.

Komplet fås i både almindelige farver og metalfarver, også kaldet Metallic: 
Farver
Metallic
Arctic
Benzina
Benzina Legerra
Blue Lagoon
Burnt Orange
Cantaloupe
Concrete
Cream
Dark Mocca
Dark Night
Darkness
Dirt
Dusty Mint
Dusty Velvet
Dusty Yellow
Forest
Gobi
Harmony
Lavender
Lavender Light
Marine
Marsh
Mocca
Ocean
Old Rose
Pale Green
Petrol
Red Dawn
Rock
Royal Blue
Straw
Thunder
Valley of Fire
Wet Sand
Winther Grey
Yellow Stone
Aluminium
Bronze
Irret Bronze
Irret Bronze Mat
Irret Bronze Poleret
Kobber
Irret Kobber Blank
Messing
Irret Messing Blank
Stål
Rustet Stål

Kvalitetsrådgivning, inspiration eller uforpligtende tilbud på udendørs betonlook

Vi har de dygtigste samarbejdspartnere, som er særligt certificerede i Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede. Dette er ikke et produkt til gør-det-selv-folket.

Har du brug for yderligere inspiration om de mange muligheder for hvordan Silkecement kan løfte dit udendørs areal? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores udendørs løsninger i betonlook, er du meget velkommen til at kontakte os. Du behøver blot at udfylde vores kontaktformular, så vil en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakte dig hurtigst muligt.

Få uforpligtende tilbud

Hvordan vil du komme videre med Silkecement?

chevron-downarrow-leftarrow-right