Flotte terrasser eller swimmingpools i råt betonlook med Silkecement

Med Silkecement behøver du ikke lade dig begrænse. Med sin store slidstyrke, vandtætte og behagelige overflade, er det yderst velegnet til udendørs brug.
Det rå betonlook tilfører din terrasse masser af eksklusivitet og med dens fleksible egenskaber, er det muligt at opnå et smukt arkitektonisk udtryk. Lad fx terrassen smelte sammen med smukke trappetrin, eller få en lækker læmur, som smelter sammen med terrassen – alt sammen i det smukke rå betonlook.
Med Silkecement er mulighederne mange og du kan opnå et udtryk af smukke rene linjer langt over det sædvanlige – også udendørs.

microcement terrasse

Tag swimmingpoolen til det ypperste niveau med Silkecement

Ligesom den gode anvendelsesmulighed ved badekar, vinder Silkecement også ind når det kommer til opførelse eller renovering af swimmingpools.
Du opnår ikke kun en pool i et ultimativ lækkert betonlook, men får også en pool med en utrolig slidstyrke grundet det stærke produkt og den fugefrie belægning. Vores dygtige samarbejdspartnere anvender et særligt system til swimmingpools, som gør at de tåler en konstant vandpåvirkning.

Er din udendørs swimmingpool placeret ved terrassen, så lad terrassen indgå i det smukke betonlook, og opnå et eksklusivt udendørs look. Findes swimmingpoolen derimod indendørs, kan det omkringliggende gulv med fordel inddrages, så rummet smelter sammen i arkitektoniske rene linjer.

pool betonlook

Kvalitetsrådgivning, inspiration eller uforpligtende tilbud på udendørs betonlook

Vi har de dygtigste samarbejdspartnere, som er særligt certificerede i Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og kvalitetssikrer og følger processen tæt, hele vejen fra du kontakter os og til dit ønskede projekt er udført.

Har du brug for yderligere inspiration om de mange muligheder for hvordan Silkecement kan løfte dit udendørs areal? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en af vores udendørs løsninger i betonlook, er du meget velkommen til at kontakte os. Du behøver blot at udfylde vores kontaktformular, så vil en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakte dig hurtigst muligt.