Eksklusive badekar i lækkert råt betonlook

Lad den nordiske rå betonstil flytte ind på badeværelset og opnå et resultat langt ud over det sædvanlige.

Med Silkecements stærke slidstyrke og meget fleksible anvendelse, er det muligt at opnå de smukkeste og mest eksklusive udtryk indenfor badeværelser. Brug stilen på væggene, gulvet, i brusenichen eller i badekarret.

Mulighederne er mangeartede og det er kun dig selv, som sætter grænsen. Du kan også vælge at kombinere flere af disse og lade fx gulv og badekar smelte sammen i et smukt udtryk.

Ved at anvende betonlooket på både gulv og badekar, opnår du et smukt arkitektonisk udtryk med rene lige linjer. Du kan naturligvis også lade badekarret få den fulde opmærksomhed ved kun at anvende betonlooket her, og lade det stå i smuk kontrast til de andre materialer.

badekar microcement

Giv dit gamle badekar et løft og få følelsen af et nyt og lækkert udtryk på badeværelset

Med Silkecementens er det muligt at bringe nyt liv i det gamle badekar.

I modsætningen til andre lignende produkter, forsegles Silkecement med en lækker topcoat, så overfladen fremstår vandtæt og rengøringsvenlig. Produktet kan anvendes på de fleste overflader og gør Silkecement særlig velegnet til at give nyt liv til en gammel bordplade eller badekar.

Silkecement kan fås i mange forskellige farvenuancer og kan udføres i et mere eller mindre råt udtryk alt efter dit ønske og behov.

gammelt badekar renovering

Høj kvalitet og grundig udførelse

Høj kvalitet er vigtig for os og findes ikke kun i det fremstillede produkt. Den gennemarbejdede høje kvalitet findes i alt hvad vi foretager os. Vi kvalitetssikrer og følger processen tæt; fra første kontakt og rådgivning til den udførte opgave.

Hos os finder du de dygtigste samarbejdspartnere, som er særligt udvalgt med baggrund i høj faglighed, fantastisk håndværk og højt serviceniveau.

De har alle opnået certificeringen i Silkecement og udfører dette til fulde.

Inspiration eller et uforpligtende tilbud på badekar i lækkert betonlook

Med vores store viden og Silkecements mange muligheder, kan du finde masser af inspiration og rådgivning hos os om hvordan det lækre rå betonlook bruges bedst.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på et badekar i betonlook eller en af vores andre flotte løsninger, er du velkommen til at kontakte os. Alt du skal gøre er, at udfylde kontaktformularen og du vil blive kontaktet hurtigst muligt af en certificeret Silkecement samarbejdspartner nær dig.