Af ordet Silkecement fremgår en stor kontrast. Den smukke silke, som er så let og fin at føle på, mødes med den kraftfulde og rå cement. Netop denne kontrast har været en stor inspirationskilde for os, i arbejdet med at finde frem til det helt rigtige produkt. Vi ønskede, et produkt med det lækreste betonlook fremstillet i en gennemarbejdet høj kvalitet. Produktet skulle have en ekstrem slidstyrke, men en fin og rengøringsvenlig overflade.

Med et produkt som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed, lykkedes det os til fulde og
vi kan med stolthed præsentere vores nye højkvalitetsprodukt – Silkecement.

heoj-kvalitet-i-betonlook

Vi skaber lækre og stilfulde løsninger i smukt og råt betonlook

Vores dygtige samarbejdspartnere skaber de smukkeste og mest eksklusive udtryk med Silkecement. Trods sin kraftfulde styrke, fremstår Silkecement fleksibel og kan med den rette professionelle udførelse fremtrylle de mest fantastiske rene linjer.

Den fleksible egenskab fremgår også i de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der findes med Silkecement. Udover de traditionelle betongulve eller vægge, kan den rå betonstil med fordel finde sin plads i køkkenet eller badeværelset, da Silkecementens overflade fremstår rengøringsvenlig og vandtæt. Desuden kan vi med Silkecement, skabe de mest fantastiske trapper, badekar, bordplader – ja selv terrasser og swimmingpools kan laves i betonstilen. Med udgangspunkt i vores store baggrundsviden, har vi skabt forskellige typer af Silkecement, så kvaliteten fastholdes trods de forskellige anvendelsesområder.

Silkecement findes i mange farvenuancer og det rå udtryk kan påvirkes, så hvad enten du er til det rustikke betonlook eller elegante rene linjer, så imødekommer vi dine ønsker og behov.

hoej_kvalitet_i_betonlook

Høj kvalitet er afgørende for det eksklusive resultat

Høj kvalitet er vigtig for os og findes ikke kun i det fremstillede produkt. Den gennemarbejdede høje kvalitet findes i alt, hvad vi foretager os. Vi kvalitetssikrer og følger processen tæt; fra første kontakt og rådgivning til den udførte opgave.

Silkecement er en del af Epoxy-Gruppen og vi besidder en enorm viden indenfor fugefrie gulve. Har du behov for rådgivning eller inspiration, kan du trygt søge denne hos os.
Vores samarbejdspartnere er særligt udvalgt med baggrund i høj faglighed, fantastisk håndværk og højt serviceniveau. De har alle opnået certificeringen i Silkecement og udfører dette til fulde.

Med dygtige samarbejdspartnere fordelt rundt i Danmark, yder vi landsdækkende service. Du får derfor garanti for høj kvalitet og ekspertise fra dit lokalområde.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvad Silkecement er, så finder du masser af information og inspiration her på hjemmesiden.
Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakter dig hurtigst muligt.