Luk
Hurtigt, nemt og enkelt

Få et uforpligtende tilbud på Silkecement

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede.
Silkecement logo
Kontakt
Om Silkecement

Silkecement – Et eksklusivt betonlook, i en eksklusiv kvalitet

Vores navn Silkecement rummer stor kontrast

Den smukke silke, som er så let og fin at føle på, mødes med den kraftfulde og rå cement. Netop denne kontrast har været en stor inspirationskilde for os, i arbejdet med at finde frem til det helt rigtige produkt. Vi ønskede, et produkt med det lækreste betonlook fremstillet i en gennemarbejdet høj kvalitet. Produktet skulle have en ekstrem slidstyrke, men en fin og rengøringsvenlig overflade.

Med et produkt som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed, lykkedes det os til fulde og vi kan med stolthed præsentere vores nye højkvalitetsprodukt – Silkecement.

Vi skaber lækre og stilfulde løsninger i smukt og råt betonlook

Certificeret håndværk

Vores dygtige samarbejdspartnere skaber de smukkeste og mest eksklusive udtryk med Silkecement. Trods sin kraftfulde styrke, fremstår Silkecement fleksibel og kan med den rette professionelle udførelse fremtrylle de mest fantastiske rene linjer.

Den fleksible egenskab fremgår også i de mange forskellige anvendelsesmuligheder, der findes med Silkecement. Udover de traditionelle betongulve eller vægge, kan den rå betonstil med fordel finde sin plads i køkkenet eller badeværelset, da Silkecementens overflade fremstår rengøringsvenlig og vandtæt. Desuden kan vi med Silkecement, skabe de mest fantastiske trapper, badekar, bordplader – ja selv terrasser og swimmingpools kan laves i betonstilen. Med udgangspunkt i vores store baggrundsviden, har vi skabt forskellige typer af Silkecement, så kvaliteten fastholdes trods de forskellige anvendelsesområder.

Silkecement findes i mange farvenuancer og det rå udtryk kan påvirkes, så hvad enten du er til det rustikke betonlook eller elegante rene linjer, så imødekommer vi dine ønsker og behov.

Silkecement Komplet farver

Silkecement Komplet er produkter til vådrum. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale.
Farver
Metallic
Arctic
Baby Red
Benzina
Benzina Legarra
Blue Lagune
Burnt Orange
Dark Mocca
Dark Night
Dusty Green
Dusty Velvet
Dusty Yellow
Forest
Gammel Rosa
Gobi Desert
Harmonie
Lavender
Mocca
Ocean
Red Dawn
Rock
Thunder
Wet Sand
Winther Grey
Yellow Straw
Aluminium
Bronze
Irret Bronze
Kobber
Irret Kobber
Messing
Irret Messing
Rust
Stål
Rustet Stål

Silkecement Stucco farver

Silkecement Stucco er til vægge. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale.
Farver
Blue Sky
Candyfloss
Dark Mocca
Dark Night
Dusty Rose
Green Harmony
Himalaya
Humble Yellow
Ice Blue
Light Grey
Mocca
Off White
Peach
Rock
Sand
Spring
Summer
Sunset
Thunder
Warm Blush

Medarbejdere hos Silkecement

En for alle, og alle for en. Har du spørgsmål om kurser, produkter, farver eller noget helt tredje, er du velkommen til at tage direkte kontakt til en af os via kontaktoplysningerne.

Daniel Wagner

Internt salg

[email protected]

Tlf. 31 77 61 87

Thomas Loch

Internt salg

[email protected]

Tlf. 31 77 24 47

Høj kvalitet er afgørende for det eksklusive resultat

Høj kvalitet er vigtig for os og findes ikke kun i det fremstillede produkt. Den gennemarbejdede høje kvalitet findes i alt, hvad vi foretager os, idet at vi kvalitetssikrer alle produkter.

Silkecement er en del af EG-Floor og vi besidder en enorm viden indenfor fugefrie gulve. Har du behov for rådgivning eller inspiration, kan du trygt søge denne hos os.

Vores samarbejdspartnere er særligt udvalgt med baggrund i høj faglighed, fantastisk håndværk og højt serviceniveau. De har alle opnået certificeringen i Silkecement og udfører dette til fulde. Med disse dygtige samarbejdspartnere fordelt rundt i Danmark, yder vi landsdækkende service. Du får derfor garanti for høj kvalitet og ekspertise fra dit lokalområde.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvad Silkecement er, så finder du masser af information og inspiration her på hjemmesiden.

Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakter dig hurtigst muligt.

Få uforpligtende tilbud
chevron-downarrow-leftarrow-right