Silkecement

Vil du skabe fornyelse og trænger terrazzogulvet, mosaikstenene, linoleummet eller fliserne til at blive skiftet ud, så er et gulv af Silkecement Komplet fra Silkecement et flot alternativ. Glæden ved et lækkert gulv på badeværelset er stor, og med til at give rummet et helt nyt og anderledes udtryk. Det er ikke så mange ændringer der skal foretages for, at dit badeværelse får en helt anden stemning.

hoej_kvalitet_i_betonlook

Unikke egenskaber med et fugefrit gulv af mikrocement

Silkecement Komplet er et færdig blandet produkt som er klar til brug i spand, som tones i den farve du ønsker. Betongulve af Silkecement er, i modsætning til badeværelsesgulve med traditionelle fliser, nemme at rengøre. Gulvet er fugefrit og samler ikke fugt, snavs eller kalk som er tidskrævende og ofte vanskeligt at få fjernet helt. Betongulvet er hygiejnisk og kræver ikke de store anstrengelser i forhold til rengøring, men skal blot tørres over.

Ingen ekstra udgifter til VVS- arbejde

Gulvenes overflade er ensartede, glatte og regelmæssige sammenlignet med almindelige betongulve, som ofte har en ru tekstur. Det er også muligt at anlægge Silkecement, så du kan bevare gulvvarmen i badeværelset. Silkecementen kan lægges oven på eksisterende overflader. Derfor er der ikke ekstra udgifter til VVS- og rørarbejde.

Velegnet til udfordringerne i vådrum

Har du f.eks. fliser som ikke hitter længere, er det ikke noget problem at påføre Silkecement Komplet. Produktet er sammensat til at kunne klare udfordringerne i et vådrum uden problemer. Det er endda højhygiejnisk og bliver ikke kalket til eller samler fugt, hvilket er typiske problemer der kan være med almindelige flisegulve.

Et gulv af Silkecement er slidstærkt og tåler at blive brugt. Med den lange holdbarhedstid kan du have glæde af materialet lang tid fremover og behøver ikke tænke i renovering og nyt gulv foreløbig. En langsigtet investering i boligen, som med sin tidløse og klassiske linje ikke skifter i forhold til tilfældige modeindfald inden for boligtrends.

Gulve fra hele farveskalaen

Silkecement komplet findes i et rigt udvalg af farver. De bedst kendte nuancer er fra den grå del af farveskalaen, men du behøver ikke begrænse dig til gråt. Vælg f.eks. en klar blå eller varme røde farver. En af de vigtigste forudsætninger for at indrette dit badeværelse er, at farvevalget på dit Silkecement gulv understreger din personlige stil.

  • Billede af bruseniche med microcement og New Yorker glasvæg i badeværelse

En stilren strømning med et elegant formsprog

Med Silkecement Komplet som materiale på badeværelsesgulvet tilfører du en del af den nye nordiske stil til boligen; en populær stilren trend herhjemme og i resten af norden. Ny Nordisk stil er en æstetisk strømning som er slået igennem i grafik, arkitektur og interiørdesign med skønheden i et enkelt, let og elegant formsprog.

De rene linjer tiltaler mange danskere og du har selv mulighed for at bløde lidt op på minimalismen gennem et personligt farvevalg, badeværelsetilbehør i en stil som passer dig og leg med belysningen. Nogle vælger den strenge minimalisme og holder stilen helt konsekvent, mens andre nedtoner den i rummets atmosfære, lys, stemning, genstande og møbler.

Understreg din stil med personligt boligtilbehør

Den nordiske stil er nem at skabe med stilrene og tidløse gulve fra Silkecement. Det er også den særlige atmosfære du selv bygger op med lækre håndklæder i dine yndlingsfarver, sæbedispensere i spændende materialer og matchende farver, dekorative planter og en blød badeværelsesmåtte til at fuldende indretningen.

Faglighed og professionalisme i øjenhøjde med dig som kunde

Vores samarbejdspartnere er uddannede håndværkere, og de har alle gennemgået relevante kurser i håndtering af mikrocement til private boliger hos Silkecement. Der er ikke en opgave som er for lille eller for stor til os. Silkecement er rå luksus, stil og elegance. Vi hjælper dig til fornyelse.