Luk
Hurtigt, nemt og enkelt

Få et uforpligtende tilbud på Silkecement

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede.
Silkecement logo
Kontakt
Trapper

Fuldend stilen med en trappe i et lækkert betonlook

Trappe i eksklusivt, slidstærkt, rengøringsvenligt og råt betonlook

Er du til den nordiske stil med det lækre rå betongulv i en af de mange nuancer, som betonlooket favner om? Med Silkecement kan du nu fuldende stilen og det ultimative eksklusive udtryk.

Har du niveauforskelle i ejendommen, butikken eller i dit showroom, kan det lækre betonlook nu også overføres til din trappe. Med Silkecements fleksibilitet er det også muligt at anvende produktet, hvor der er et stort fokus på detaljen, som fx ved trappetrinnets spidse kanter.

Når betonlooket overføres til trappen, fuldendes looket og et smukt arkitektonisk udtryk opstår. Gulvet smelter sammen med trappen og de smukkeste rene linjer kommer til udtryk. Bruger du betonlooket på en væg, vil den smukke synergi mellem væg og trappe sætte sit tydelige præg og stå i flot kontrast til andre materialer i rummet.

Silkecement er smukt, stærkt og utrolig praktisk – også til udendørs brug

Af ordet Silkecement fremgår en stor kontrast. Den smukke silke, som er så let og fin at føle på, mødes med den kraftfulde og rå cement. Netop denne kontrast har været en stor inspirationskilde for os, i arbejdet med at finde frem til det helt rigtige produkt. Vi ønskede, et produkt med det lækreste betonlook fremstillet i en gennemarbejdet høj kvalitet. Produktet skulle have en ekstrem slidstyrke, men en fin og rengøringsvenlig overflade.

Med et produkt som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed, lykkedes det os til fulde og vi kan med stolthed præsentere vores nye højkvalitetsprodukt – Silkecement.

Silkecement Komplet farver

Silkecement Komplet er produkter til vådrum. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale.
Farver
Metallic
Arctic
Baby Red
Benzina
Benzina Legarra
Blue Lagune
Burnt Orange
Dark Mocca
Dark Night
Dusty Green
Dusty Velvet
Dusty Yellow
Forest
Gammel Rosa
Gobi Desert
Harmonie
Lavender
Mocca
Ocean
Red Dawn
Rock
Thunder
Wet Sand
Winther Grey
Yellow Straw
Aluminium
Bronze
Irret Bronze
Kobber
Irret Kobber
Messing
Irret Messing
Rust
Stål
Rustet Stål

Høj kvalitet er afgørende for det eksklusive resultat

Høj kvalitet er vigtig for os og findes ikke kun i det fremstillede produkt. Den gennemarbejdede høje kvalitet findes i alt, hvad vi foretager os, idet at vi kvalitetssikrer alle produkter.

Silkecement er en del af EG-Floor og vi besidder en enorm viden indenfor fugefrie gulve. Har du behov for rådgivning eller inspiration, kan du trygt søge denne hos os.

Vores samarbejdspartnere er særligt udvalgt med baggrund i høj faglighed, fantastisk håndværk og højt serviceniveau. De har alle opnået certificeringen i Silkecement og udfører dette til fulde.

Med dygtige samarbejdspartnere fordelt rundt i Danmark, yder vi landsdækkende service. Du får derfor garanti for høj kvalitet og ekspertise fra dit lokalområde.

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvad Silkecement er, så finder du masser af information og inspiration her på hjemmesiden.

Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig via vores kontaktformular, hvorefter en certificeret Silkecement samarbejdspartner kontakter dig hurtigst muligt.

crosschevron-downarrow-leftarrow-right