Trappe i eksklusivt, slidstærkt, rengøringsvenligt og råt betonlook

Er du til den nordiske stil med det lækre rå betongulv i en af de mange nuancer, som betonlooket favner om? Med Silkecement kan du nu fuldende stilen og det ultimative eksklusive udtryk.

Har du niveauforskelle i ejendommen, butikken eller i dit showroom, kan det lækre betonlook nu også overføres til din trappe. Med Silkecements fleksibilitet er det også muligt at anvende produktet, hvor der er et stort fokus på detaljen, som fx ved trappetrinnets spidse kanter.

Når betonlooket overføres til trappen, fuldendes looket og et smukt arkitektonisk udtryk opstår. Gulvet smelter sammen med trappen og de smukkeste rene linjer kommer til udtryk. Bruger du betonlooket på en væg, vil den smukke synergi mellem væg og trappe sætte sit tydelige præg og stå i flot kontrast til andre materialer i rummet.

beton trappe væg

Silkecement er smukt, stærkt og utrolig praktisk – også til udendørs brug

Slidstyrken som du opnår ved at anvende Silkecement, fremgår allerede af navnet. Cement i sig selv er et utroligt stærkt produkt, som kan modstå stor belastning og slid. Med den særlige teknik som bruges ved udførelsen af Silkecement, vil den anvendte topcoat forsegle produktets overflade og efterlade den lækker, vandtæt og modstandsdygtig for vind og vejr. Du kan derfor roligt føre looket videre til dine udendørs arealer og opnå en lækker stil på fx terrassen og de udvendige trapper.

Med den lækre overflade som Silkecement efterlader, er rengøring intet problem modsat andre lignende materialer. Den fine overflade er lige til at tørre af med klud eller moppe, så rengøring af din trappe bliver lige så let, som ved andre rengøringsvenlige overflader.

Yderligere info, spørgsmål eller tilbud på en Silkecement trappe?

Kvalitet er vores varemærke og findes i såvel produktet, rådgivningen og udførelsen.
Bliv kontaktet af en certificeret Silkecement samarbejdspartner i nærheden af dig. Få rådgivning, masser af inspiration eller et uforpligtende tilbud på en lækker trappe i betonlook. Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen og så hører du fra os hurtigst muligt.