Luk
Hurtigt, nemt og enkelt

Få et uforpligtende tilbud på Silkecement

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede.
Silkecement logo
Kontakt
Gulve med Silkecement

Opnå smukke og slidstærke betongulve med Silkecement

Lækre gulve i slidstærkt, rengøringsvenligt og råt betonlook

Den nordiske stil med anvendelse af det rå betonlook er tiltaget kraftigt over de sidste par år og trenden er særlig udbredt indenfor gulve.

Vi elsker det nordiske rå udtryk med de smukke betongulve og med Silkecement har vi fundet et materiale, hvor lækkert udtryk, slidstærk kvalitet og praktik går op i en højere enhed. Produktets unikke egenskaber medfører en stor fleksibilitet, hvorved mulighederne for udtryk og anvendelse er mangeartede. Ønsker du et gulv i et rustikt betonlook, eller er du til det mere stringente udtryk med elegante rene linjer, så imødekommer vi dine ønsker og behov.

Det smukke betonlook fra Silkecement er som skabt til udstillinger

Slidstærke og lækre betongulve i showrooms og butikker

Silkecements slidstærke kvalitet og smukke udtryk, gør den særlig anvendelig i showrooms og butikker.

Det smukke rå betonlook pryder enhver butik eller showroom og tilfører rummet kvalitet og eksklusivitet. Med den høje belastning og det store slid, er Silkecement et oplagt valg til dig, som ønsker et slidstærkt kvalitetsgulv.

Med Silkecements unikke egenskaber, kan du med fordel også inkludere vægge eller trapper i det lækre betonlook. Her vil du opleve at rummet smelter sammen i smukke arkitektoniske linjer og opnår en eksklusivitet i en klasse for sig. Bordplader eller andre udstillingsoverflader kan også opnå det rustikke betonlook, da Silkecement har en fleksibilitet udover det sædvanlige.

Den særlige topcoat som forsegler betonoverfladen, betyder at gulvet er modstandsdygtigt for gulvvask med maskine. Du behøver derfor ikke længere lade dit valg af stil begrænse af praktiske årsager. Silkecement er kvalitet hele vejen rundt.

Fotogalleri af gulve med Silkecement

Silkecement Komplet farver

Silkecement Komplet er produkter til vådrum. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale.
Farver
Metallic
Arctic
Baby Red
Benzina
Benzina Legarra
Blue Lagune
Burnt Orange
Dark Mocca
Dark Night
Dusty Green
Dusty Velvet
Dusty Yellow
Forest
Gammel Rosa
Gobi Desert
Harmonie
Lavender
Mocca
Ocean
Red Dawn
Rock
Thunder
Wet Sand
Winther Grey
Yellow Straw
Aluminium
Bronze
Irret Bronze
Kobber
Irret Kobber
Messing
Irret Messing
Rust
Stål
Rustet Stål

Rådgivning og tilbud på smukke betongulve med Silkecement

Vi vægter kvalitet meget højt og benytter de dygtigste samarbejdspartnere med høj faglighed og et utroligt detaljefokus. Alle vores samarbejdspartnere er særligt certificerede i Silkecement og udfører dette til fulde. Vi kvalitetssikrer og følger processen tæt, hele vejen fra du kontakter os og til opgaven er udført.

Har du har brug for et uforpligtende tilbud på vores smukke betongulve, mere information eller har du konkrete spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot kontaktformularen, og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige samarbejdspartnere nær dig.

crosschevron-downarrow-leftarrow-right