Opnå et lækkert og råt udtryk med Silkecement

Silkecement er et helt særligt produkt, som får stil, kvalitet og praktik til at gå op i en højere enhed. Med sin fine cementmasse skabes det nordiske look med sit rå og betonlignende udtryk, men efterlader en lækker og behagelig overflade.

Silkecement er et spartelprodukt, som efterlader en utrolig stærk overflade og tilfører et lækkert og eksklusivt udtryk af rå beton. Grundet de unikke egenskaber er Silkecement utrolig fleksibelt at arbejde med og kan anvendes på de fleste overflader og materialer. De mest udbredte anvendelsesområder er gulve og vægge, men også trapper kan med fordel laves i Silkecement. Med den rette certificerede ekspertise er det muligt, at skabe helt skarpe kanter og linjer og du vil opnå en trappe med det lækreste udtryk.
Bordplader, badekar, terrasser og pools begynder også at finde sin plads indenfor den rå betonstil og er anvendelsesområder, som vinder mere og mere ind.

betonlook-med-silkecement

Opnå flotte løsninger i betonlook – også i vådrum

Ved brug af Silkecement er anvendelsesmulighederne mange, og du skal ikke længere lade dig begrænse. I modsætning til andre produkter i betonlook, afsluttes Silkecement med en særlig topcoat, som efterlader en fin og lækker overflade. Silkecement er derfor vandtæt og yderst rengøringsvenlig, da overfladen kan rengøres på almindelig vis.

Med den rette professionelle udførelse, kan betonstilen med fordel overføres til de mere udsatte steder. Få Silkecement i køkkenet og opnå et lækkert råt betonlook på gulv, vægge eller bordplade. Eller på badeværelset, hvor en eksklusiv bruseniche fremtrylles med Silkecement på både gulv og vægge. Drømmer du om en lækker betontrappe eller en terrasse i et eksklusivt betonlook, behøver dette ikke længere blive ved drømmen.

Lad dig inspirere af de mange muligheder, eksklusive udtryk og smukke rene linjer der opnås med Silkecement;

  • Få smukke rå betongulve
  • Bryd stilen med en lækker væg i råt betonlook
  • Fuldend betonstilen med en smuk trappe
  • Lad betonlook følge med udenfor og få en eksklusiv terrasse
  • Giv dit badekar et eksklusivt udtryk med det rå betonlook