Silkecement
– Et blødt navn til et fint og råt materiale

Silkecement Komplet er et højt profileret kvalitetsprodukt som løbende gennemgår kvalitetssikring. Det er et eksklusivt og elegant produkt med inspiration til en ny og anderledes fortolkning af din bolig. Et materiale med en særlig beskaffenhed uden indhold af opløsningsmidler i nogen form, men findes som et naturligt produkt uden sundhedsskadelige komponenter.

Silkecement Komplet er et færdig blandet produkt som er klar til brug i spand, og som er 100% vandtæt og bliver tonet i den farve du ønsker. Silkecement Komplet kan bruges til funktionelle formål i boligen med et dekorativt råt betonlook som resultat. Materialet er fleksibelt og har smukke variationer i tekstur og struktur.

Billede af badeværelse med microcement silkecement på badeværelse i bruseniche med skråvindue

Æstetisk og funktionelt

Badeværelset er et centralt rum i boligen. Det er et rum for velvære og meget mere end blot en håndvask og et toilet. Du kan skabe en helt speciel stemning med smukke spejle som reflekterer Silkecementens overflader. Du kan indrette med lækre håndklæder og andet tilbehør i form af planter og personlige ting som betyder noget for dig. Det behøver ikke være kedeligt, men kan nemt gøres smukt, æstetisk og funktionelt på samme gang.
Silkecement Komplet åbner for en forunderlig verden af muligheder.

Den skønne, nordiske tendens med Silkecement

Vælger du Silkecement som gennemgående materiale i dit badeværelse, vælger du også den nye nordiske stil med rene arkitektoniske linjer i et stilrent, råt og naturligt look. Du får den skønne nordiske tendens med en unik æstetik som en del af indretningen af dit hjem. Lad den smukke stilrene strømning reflekteres i spejle og kromarmatur på badeværelset.

  • Billede af bruseniche med microcement og New Yorker glasvæg i badeværelse
  • Billede af bruseniche beklædt med microcement og glasvæg monteret i badeværelse

Farvevalg og betydningen af farver

Farver påvirker os mere end vi tror. De har betydning for, hvordan vi sanser og opfatter stemningen i et rum. Det rigtige farvevalg påvirker humøret, velværet og dit velbefindende i en positiv retning. Silkecement Komplet findes i mange forskellige flotte farver og kan forarbejdes, så det rammer præcist dit ønske til nuance og udtryk.

Farverne tager udgangspunkt i de såkaldte RAL- farver, som du sikkert kender fra din lokale farvehandler. Bestem dig for din foretrukne farve og send os Ral- farvekoden, så får du præcis den ønskede nuance, der skal være på dit badeværelse. Vil du have temperament og knald på farverne eller skal det være stilfuldt, afdæmpet og roligt? Find din egen stil og få nøjagtig det udtryk du ønsker dig med Silkecement.

Silkecement Komplet klarer de hygiejniske udfordring

Silkecement Komplet kan klare mange udfordringer og egner sig til vådrumsmiljøer med høje krav til hygiejne. Materialet er noget helt særligt og et lækkert alternativ til fliserne på badeværelset. Fliser er besværlige at holde rene og flisefuger kræver den helt store indsats med omfattende rengøring for at forblive pæne. Silkecement Komplet giver dig rene glatte overflader som er nemme at rengøre. De er samtidig vandtætte, forseglede og hygiejniske. Det er muligt at have behagelig gulvvarme i dit badeværelse i forbindelse med anvendelse af Silkecement.

Har du har brug for et uforpligtende tilbud på vores smukke betongulve, mere information eller har du konkrete spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Udfyld blot kontaktformularen, og du vil blive kontaktet af en af vores dygtige samarbejdspartnere nær dig.

Certificeret håndværk

Arbejdet med Silkecement Komplet kræver en særlig certificering for at kunne udføres som kvalificeret håndværk. Vi samarbejder med fagligt dygtige og professionelle håndværkere som er specialuddannede i håndteringen af materialet. Den særlige ekspertise har vores samarbejdspartnere opnået gennem anerkendte kurser i Silkecements eget uddannelsesregi. Silkecement egner sig ikke til et gør- det- selv- projekt som kan ordnes på en weekend. Brug fagfolk og vær garanteret et godt resultat.