Luk
Hurtigt, nemt og enkelt

Få et uforpligtende tilbud på Silkecement

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede.
Silkecement logo
Kontakt

Hyppige spørgsmål om Silkecement

 • Silkecement kan laves i mange forskellige farvenuancer og udtryk. Vores farvesystem tager udgangspunkt i RAL farver, så ønsker du en specifik farve, så sender du os blot RAL farvekoden og så laver vi den. Vi kan også tone ud fra NCS farvekort, dog ikke i alle farver.
 • Silkecement er et meget stærkt produkt og silkecement løsninger kan med den rette professionelle udførsel holde i mange.
 • Nej, alle komponenter i Silkecement er opløsningsfrie.
 • Silkecement har en unik overflade som er behandlet med en særlig topcoat og finish, som betyder at den er fedt- og vandafvisende. Den lækre og fine overflade er yderst rengøringsvenlig og kan rengøres med almindelige rengøringsmidler. Derfor kan Silkecements lækre betonlook, med fordel anvendes i køkkenet og på andre lignende overflader, hvor fødevarer håndteres.
 • Ja, Silkecement er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelsesbehov. Vores dygtige samarbejdspartnere vil anvende den helt rigtige serie af Silkecement, så høj kvalitet og optimale forhold er til stede. Vi har bl.a. en Silkecement serie, som er specielt designet til udendørs brug på fx terrasser. Desuden findes en anden serie som er specielt designet til konstant vandpåvirkning som bruges til f.eks. swimmingpools og badekar.
 • Ja, Silkecement kan påføres direkte på fliser/klinker, vi anvender en armeret membranspartel til at fylde fugerne i de gamle fliser/klinker, derefter påføres Silkecement systemet på membranspartlen.
 • Ja, Silkecement er lavet i forskellige serier, som er særligt fremstillet til de forskellige anvendelsesbehov. Vores dygtige samarbejdspartnere vil anvende den helt rigtige serie af Silkecement, så høj kvalitet og optimale forhold er til stede. Vi har bl.a. en Silkecement serie, som er specielt designet til brug på trækonstruktioner, så der ikke efterfølgende opstår skader grundet det levende materiale. Silkecement kan derfor med fordel anvendes på træoverflader som f.eks. trægulve, trævægge, træbordplader og lignende.
 • Vi anbefaler at vinyl og linoleum fjernes, da det kan lave buler og revne.
 • Nej, wedi- og Jacon-plader er ikke trykfaste – så Silkecement er ikke en god løsning direkte på disse plader.
 • Ja, du kan uden problemer få et lækkert Silkecement gulv ovenpå din gulvvarme.
 • Skulle der komme kalk, så fjernes det med en svamp og sæbe. Hvis der stadig er kalk på overfladen, kan du bruge en mild opløsning af citronsyre.
 • Silkecement rengøres med almindelige rengøringsmidler.
 • Ja, Silkecement kan blive ridset, så husk at sætte filtdupper på møbelben. Tunge og spidse genstande vil kunne lave trykmærker i silkecementen. Skulle der komme ridser, så kan man nemt mat slibe det og give det en ny topcoat, så vil det stå som nyt igen. Når der støvsuges, skal børsterne altid være nede på støvsugerhovedet. Silkecement skal behandles som et trægulv med hensyn til ridser og trykmærker.
chevron-upchevron-downarrow-leftarrow-rightquestion-circle