Silkecement logo
Skal vi gøre
det for dig?
silkecement stucco dusty rose
Væg i betonlook

Silkecement Stucco – Et blødt navn til et fint og råt materiale

Silkecement Stucco giver væggene i et rum særlig betydning og er et elegant alternativ til traditionel vægmaling og tapet.

Smukke vægge i rengøringsvenligt og råt betonlook

Det rå betonlook er kommet for at blive. Fuldend stilen med en lækker væg i betonlook og opnå smukke rene linjer i din indretning. Også badeværelset kan opnå det eksklusive look, da Silkecements overflade forsegles og fremstår 100% vandtæt.

Med Silkecement kan vi skabe mange forskellige udtryk og farvenuancer indenfor betonlooket. Ens for dem alle er en ekstrem slidstyrke samt lækker og fin overflade – modsat andre lignende materialer, som har en ru og nopret overflade. Silkecement er derfor yderst rengøringsvenlig og væggene kan rengøres med almindelige rengøringsmidler og tørres af med en klud.

Du behøver derfor ikke længere begrænse din stil pga. af praktiske udfordringer, så lad trygt betonlooket flytte ind i såvel køkken som badeværelse, hvor Silkecement efterlader både lækker stil og praktisk kvalitet.

Det smukke betonlook fra Silkecement er som skabt til udstillinger

Opnå flotte udstillingsplatforme med Silkecements smukke betonlook

Udnyttes produktets fleksible egenskab til fulde, kan overflader på diske, udstillingsborde eller trapper med fordel også laves i det lækre betonlook.

Det elegante udtryk som opnås ved anvendelse af Silkecement, står smukt i ethvert showroom, butik eller lignende. Få et slidstærkt og lækkert betongulv eller anvend Silkecement på både gulv og væg og få arkitektoniske smukke rene linjer.

Under udførelsen af Silkecement væggen, kan udtrykket påvirkes, alt efter hvor råt eller roligt et udtryk du ønsker. Betonlooket fås i mange forskellige farvenuancer, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi hjælper gerne med farveforslag og sparring.

Fotogalleri af vægge med Silkecement

Metallik kobber på køkkenvægge og bordplade i Holbæk

Dusty Green

Dusty Rose

Humble Yellow

Summer

Dark Mocca

silkecement stucco dusty rose

Dusty Rose

Rock

Silkecement Stucco farver

Silkecement Stucco er til vægge. Farverne er vejledende.
Du er altid velkommen til at se dem i vores showroom efter aftale. Læs mere om showrooms her.
Farver
Blue Sky
Candy Floss
Dark Mocca
Dark Night Special
Dusty Rose
Green Harmony
Himalaya
Humble Yellow
Ice Blue
Light Grey
Mocca
Off White
Peach
Rock
Sand
Spring
Summer
Sunset
Thunder
Warm Blush

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en Silkecement væg i lækkert betonlook?

Ønsker du yderligere inspiration eller rådgivning om hvad Silkecement kan? Eller et uforpligtende tilbud på en lækker væg i betonlook? Alt du skal gøre er at udfylde vores kontaktformular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt af en certificeret Silkecement samarbejdspartner nær dig.

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi vægter kvalitet meget højt og alle vores produkter er kvalitetssikrede. Dette er ikke et produkt til gør-det-selv-folket.

Hvordan vil du komme videre med Silkecement?

crosschevron-downarrow-leftarrow-right