Smukke vægge i rengøringsvenligt og råt betonlook

Det rå betonlook er kommet for at blive. Fuldend stilen med en lækker væg i betonlook og opnå smukke rene linjer i din indretning. Også badeværelset kan opnå det eksklusive look, da Silkecements overflade forsegles og fremstår vandtæt.

Med Silkecement kan vi skabe mange forskellige udtryk og farvenuancer indenfor betonlooket men ens for dem alle er en ekstrem slidstyrke samt lækker og fin overflade – modsat andre lignende materialer, som har en ru og nopret overflade. Silkecement er derfor yderst rengøringsvenlig og væggen kan rengøres med almindelige rengøringsmidler og tørres af med en klud.

Du behøver derfor ikke længere begrænse din stil pga. af praktiske udfordringer, så lad trygt betonlooket flytte ind i såvel køkken som badeværelse, hvor Silkecement efterlader både lækker stil og praktisk kvalitet.

microcement på væg

Opnå flotte udstillingsplatforme med Silkecements smukke betonlook

Det elegante udtryk som opnås ved anvendelse af Silkecement, står smukt i ethvert showroom, butik eller lignende. Få et slidstærkt og lækkert betongulv eller anvend Silkecement på både gulv og væg og få arkitektoniske smukke rene linjer.

Udnyttes produktets fleksible egenskab til fulde, kan overflader på diske, udstillingsborde eller trapper med fordel også laves i det lækre betonlook.

Under udførelsen af Silkecement væggen, kan udtrykket påvirkes, alt efter hvor råt eller roligt et udtryk du ønsker. Betonlooket fås i mange forskellige farvenuancer, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi hjælper gerne med farveforslag og sparring.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en Silkecement væg i lækkert betonlook?

Hos os finder du kun de dygtigste håndværkere, som brænder for kvalitet og lækkert udtryk. De er alle særligt certificeret i udførelse af Silkecement. Vi kvalitetssikrer og følger processen tæt hele vejen, fra du kontakter os og til dit ønskede projekt er udført.

Ønsker du yderligere inspiration eller rådgivning om hvad Silkecement kan? Eller et uforpligtende tilbud på en lækker væg i betonlook? Alt du skal gøre er, at udfylde vores kontaktformular, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt af en certificeret Silkecement samarbejdspartner nær dig.